Кариера

РАБОТА СО НАС

Во GFG Алијанса ние имаме различен пристап. Ние сме колективно на динамична, брза бизниси, предизвикувачки претпоставки и кршење на нови простори во повеќе сектори, од метали, рударство, енергетика генерација и превозот, инженеринг, финансиски услуги, недвижности и средства за еволуцијата.

Имаме јасна визија, и секој од нашите член бизниси е горда да биде дел од реализирање дека визија. Низ GFG Алијанса ние нудиме можности за кариера за луѓе кои делат нашата цел, страст и амбиција. Од ученици и студенти за искусни професионалци, ние сме посветени да нуди исполнување на кариери и шанса да растат како нашите бизнис расте.

Ние сме на патување – еден што би сакале вие да бидете дел од.

Нашиот народ

Кејси Richardson

Кејси од KCI акции неговата страст за перфекција.

Види Тестамент

Kerrin Хантер

Kerrin Ловец, од Слобода Основно Челик, е горд да го поминат на неговиот знаење на следното поколение на работниците.

Види тестамент

Остин Томас

Остин акции што дру него да се работи за JAHAMA и се приклучи на GFG Алијансата.

Види Тестамент

Ерика Дискриминација Во Вработувањето

Додавање на вредност на секој и секој ден дискови Ерика да се постигне повеќе за InfraBuild Челик Центар.

Види Тестамент

Нашите водечки вредности

Промена

Ние се гордееме на постоење на отворен начин на размислување и постојано се предизвик на статус кво. Ние се бараат иновативни идеи со цел да се остане пред крива, и ние ги охрабруваме нашите луѓе да се истрае и да се надминат успеси.

Семејство

Ние сме повеќе од еден тим, ние сме семејство. На GFG Алијансата има интер-генерациска outlook, што значи ние се донесуваат одлуки за доброто на нашите идни генерации.

Одржливост

 Мислиме на одржливост низ три димензии – економска одржливост, социјална одржливост и одржливост на животната средина.

Безбедност

'Се GFG Безбедно' е врз основа на водечките GFG вредности на Промените, Семејството и Стабилност и дава нов пристап за тоа како нашата глобална бизниси и развој на работна сила изгледа надвор за едни на други, така што сите членови на GFG семејството може да се врати дома живи и здрави секој ден.

Стратегијата предвидува рамка за водење на група на својата мисија да функционираат на глобално ниво во безбедна, одговорен начин, со фокус на почитување на животната средина и здравјето и безбедноста на нашите вработени, клиенти и заедници во кои работиме. Тоа го прави јасно дека ние не прифаќаме никакви повреди на работа – дури и еден повреда е премногу.

На Се GFG Безбедно стратегија има четири клучни столба да го води нашиот начин на работа:

Спречување на опасни по живот инциденти со разбирање и управување со нашиот најголем ризик.

Возење безбедност-фокусирана култура каде што секој ја презема одговорноста за гледа за себе, и едни со други.

Поттикнување на подготвеност за работа и живот преку насочени здравје и wellness програми и поддршка.

Овозможување на перформанси од постојано преиспитување на нашите процеси и алатки, промоција организациско учење и најдобра практика, и одржување на нашите високи стандарди на работа.

Научете повеќе за 'Се GFG Безбедно' стратегија

Apprenticeships

Нашите ученици да ни кажете дека тоа е рамнотежа помеѓу работа и студирање која навистина ќе ви даде предност. Кога вие не сте учење на technicalities на вашата трговија, ќе биде на местото ставање она што сте го научиле во пракса со тешки машини и опрема. Ќе се соочат со предизвикот и поместуваат, но ќе имаат водство од вашиот менаџер за да бидете сигурни дека вашата кариера започнува во најдобар начин.

Бизниси во рамките на GFG Алијансата нудат голем број на паркиралиште, можности и програми. Контактирајте го нашиот столбови или глобалните центри за понатамошни информации.

Контактирајте не за повеќе информации за чирак и постдипломски можности

Постдипломски кариера

Ние нудиме неколку дипломски кариера програми низ бизниси во рамките на Алијансата. Рацете-на природата на нашите програми става лични, професионални и технички вештини во брз лејн за раст.

Бараме луѓе кои се прилагодливи, напредува во предизвикувачка средина и кои сакаат да бидат вклучени во вистински проекти, работи како дел од тим, однесете на големи предизвици и да се направи вистински придонес за бизнис.

 

Нашите приказни