Newcastle Wire Steel Manufacturing se transformă 100

Comunicat de presă > 26 noiembrie 2019
Newcastle Wire Steel sărbătorește 100 de ani de fabricație

Infrabuild Wire, un membru al Alianței GFG, sărbătorește 100 de ani de fabricație continuă astăzi cu lideri de afaceri senior și guvern vine împreună pentru a marca această ocazie.

Președintele executiv al GFG Alliance Sanjeev Gupta a declarat: "Astăzi este o zi interesantă pentru a recunoaște istoria mândru al acestui site.

"Generații de producători de oțeli mândri newcastle și comunitatea locală au contribuit la succesul acestei afaceri, transmițându-și abilitățile de la părinte la copil, de la maestru la ucenic.

"Ca membru al GFG Alliance în ultimii doi ani, a devenit evident pentru mine pasiunea echipei are pentru producerea de produse de înaltă calitate pe care australienii folosesc în fiecare zi.

"Această facilitate a produs sârmă pentru a ajuta la protejarea Australiei, de la producerea de sârmă ghimpată pentru forțele aliate în Primul Război Mondial la plase anti-submarine care căptușesc Portul Sydney în timpul celui de-al doilea război mondial.

"Aceasta a ajutat, de asemenea, pentru a construi Australia. Cea mai înaltă clădire din New South Wales, Sydney Tower, este susținută de sute de metri de sârmă de roping fabricate chiar aici.

"Vreau să felicit echipa de sârmă InfraBuild pentru această piatră de hotar incredibilă de a ajunge la 100 de ani și doresc toate cele bune pentru următorii 100 de ani", a spus dl Gupta.

InfraBuild Chief Executive Officer Daksesh Patel a declarat: "Suntem mândri de a proteja patrimoniul și hrăni dezvoltarea în curs de desfășurare a producției de oțel în Newcastle, care oferă oțel australian pentru afaceri și proiecte australian.

"Oțelul nostru provine de la fabricile de oțel GFG din Australia și apoi fabricate la specificațiile exigente pe site-ul.

"InfraBuild wire are peste 300 de angajați dedicați care ne ajută să realizăm acest lucru în fiecare zi, mulți dintre ei fiind alături de companie de peste 20 de ani.

"InfraBuild Wire face parte din afacerea mai largă InfraBuild, care include peste 1.200 de angajați în newcastle. Avem, de asemenea, încă 1.000 de contractori din întreaga regiune Hunter care ne ajută să livrăm pentru clienții noștri.

Despre InfraBuild

Sărbătorind cu mândrie 100 de ani de fabricație continuă la site-ul Mayfield în Newcastle - INFRABUILD WIRE este un producător de sârmă complet integrat producătoare de produse de la întreprinderile din amonte a grupului mai mare INFRABUILD, de la prelucrarea oțelului reciclat în cuptor cu arc electric Sydney, la rularea de Oțel Rod pe campusul Mayfield la sârmă și scrimă produse utilizate în fiecare zi în Australia. INFRABUILD WIRE continuă să conducă în cercetare și inovare, cu produse recunoscute la nivel global pentru calitate și fiabilitate. Sârmă INFRABUILD pot fi găsite în saltele, masini, garduri, umerașe haina și în numeroase produse. INFRABUILD este singurul producător australian de sârmă de oțel strălucitoare și acoperite în Australia.

Despre GFG Alliance

Liberty Steel face parte din Alianța GFG; un grup global de afaceri din domeniul energiei, mineritului, metalelor, ingineriei, logisticii și serviciilor financiare, cu sediul în Londra, cu centre suplimentare în Dubai, Hong Kong, New York, Paris, Singapore și Sydney și o prezență în aproximativ 30 de țări din întreaga lume. Alianța, care are o forță de muncă globală de aproximativ 35.000 de persoane și o cifră de afaceri de peste 20 de miliarde de dolari, cuprinde afaceri integrate în domeniul industrial și al metalelor sub steagul "Liberty"; un grup de resurse, energie, transport și infrastructură din cadrul "SIMEC"; Wyelands; un braț de servicii bancare și financiare, precum și brațul său de proprietate, JAHAMA.

CONTACTE MEDIA

Informații suplimentare de contact:
Luke O'Donnell
luke.odonnell@gfgalliance.com

Cele mai recente versiuni

Vizualizarea tuturor comunicatelor de presă